Incepe "sezonul" nuntilor in lumea snooker-ului

14:02:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Luna mai are iz de ceremonii fastuoase, de declaratii de dragoste si de tort mare si pufos pentru ca avem pe rol doua nunti importante. Cei doi "Mark-si" ai snooker-ului, mai precis Mark Williams si Mark Selby isi voi oficializa relatiile curente intr-un cadru ferit de ochii curiosilor in urmatoarele doua saptamani.


Primul care va spune celebrul deja " Da!" va fi magnificul galez Mark Williams, acesta luand decizia sa isi oficializeze relatia cu Joanne Dent dupa nu mai putin de 9 ani de logodna si doi copii absolut adorabili, Connan si Kian.
Mark Williams si Jo Dent

Locatia se presupune a fi una extrem de frumoasa si de calduroasa si dupa cum am primit "pe surse" (glumesc fireste!) se prea poate sa fie Mexic. Tequila, voie buna, mariachi si multa dragoste in familia galeza, cam asa va arata portretul de nunta ce va purta data de 17 mai.


Cateva zile mai traziu, mai precis pe data de 24 mai, Mark Selby isi va lega destinul de frumoasa sa logodnica Vikki Layton, pe care a cerut-o de sotie in urma cu un an in Venetia pe o gondola mult prea "balaganitoare". :-)) 

Mark Selby si Vikki Layton
Alaturi de familie si cativa prieteni, nu mai mult de 15 la numar, cuplul va calatorii tot spre Mexic, ceremonia urmand sa aiba loc in Cancun.


Le uram celor doua cupluri drum bun spre insoritul Mexico, sa aibe parte de o nunta ca in povesti si fireste ... casa de piatra! :-)

0 comments: